Известие

Collapse
No announcement yet.

Трябват ми свещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Трябват ми свещи

Здравейте момчета!Трябват ми свещи за двигателя, но в повечето магазини даже не са чували за "Golden Lodge 25 HLD-3K".Предлагат ми някакви еднополюсни измислици дето ставали за audi,wv,оpel и т.н и ме убеждават че и за "Alfa Romeo" ставали, само дето аз пък не им вярвам и затова реших да се обърна към Вас. Интерезува ме от ктде мога да се сдобия със свещи "Golden Lodge 25 HLD-3K", колко са надеждни, колко ще ми струват и имат ли някакъв заместител в случай,че не мога да ги намеря в България?

8в ли е колата?
    земи си денсо
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
      8в ли е колата?
      земи си денсо

Потвърдено е . Карам с такива повече от 25 000км.
      Ако ще вземаш NGK погледни първо какви са ти накрайниците на кабелите към свещите. На NGK, които намерих не се махат бобчетата и не стават ./ заради 1 свещи да сменям кабели няма да стане/.
      Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
      Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Ако дьржиш на Golden Lodge в Сливен ще ти намеря от 5-6.50 на парче.Но по добре си вземи денсо.
        ALFA ROMEO 155 T. SPARK 1.7 8V

Comment

на мен карането с голдън ложд ми докара смяната на два дебитомера за една седмица причината е откъснат електрод на една свещ на 10000км така че ти си решавай,ама сложи денсо да ти е спокоен съня ебати и ментетата са тия голдън-молдън
          155 1.7 94 g.

Comment

Първоначално публикувано от koko155
            на мен карането с голдън ложд ми докара смяната на два дебитомера за една седмица причината е откъснат електрод на една свещ на 10000км така че ти си решавай,ама сложи денсо да ти е спокоен съня ебати и ментетата са тия голдън-молдън
            Стига бе човек, от свещи да се прецака дебитомер ????
            '05 166 V6
            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от 156
              Първоначално публикувано от koko155
              Стига бе човек, от свещи да се прецака дебитомер ????
              Ами случват се едни детонсции в смукателния колектор когато има преебана свещ Макар че скъсан електрод повече ми прилича на майстор измекяр
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Колеги и аз мисля,че трябва да си сменя свещите.Карам колата с тях вече 55000км,абе от когато съм я купил не са сменяни.Но ми кажете ако обичате как да позная дали и кабелите са ми за смяна и ако обичате да ме упътите от къде точно да си взема свещи денсо,че тези дни бях по софия,но не знаех къде да потърся.Предварително ви благодаря
                AR 155 1.8 8v '94

Comment

Eто ти инфо

"
                  Аз си купих обикновенни Денсо - едно-полюсни като цената от вносителя ( русенска фирма - Ауто Хит се казва, намерих им магазини в софия един от тях е на черни връх телефон 868 84 40) е 3.90 на бройка и то без каквито ида е отсъпки.

Ето ти онлайн каталог на денсо.

http://www.globaldenso.com/cgi-bin/glob ... -maker.cgi

"
                  Звънни и се разбери с хората
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

специално до колегата 156 та питаш как от свещи се е прецакал дебитомер ли?? ето как- от откъснатия електрод се получаваше внезапна детонация,тъи като цилиндара няма хубаво палене,след като гръмна първия дебитомер,грешката ми беше че неги погледнх свещите,защото мислех че причината е в газовата уредба,сложих друг дебитомер който изкара точно 100км а от детонацията не ме отърваха нито кихалките нито плюкалките,в резултат и на двата дебитомера им се откъснаха клапите вътре и колата неможе и грам да вдигне обороти след като си сложих новите свещи нямам вече проблеми
                    надявам се си ме разбрал сега
                    155 1.7 94 g.

Comment

абе бобо какъв маистор измекяр,аз сам си ги сменям и с очите си я видях свеща--приличаше на разрушен зъб на човек имаше откъснато парченце и то доста голямо
                      155 1.7 94 g.

Comment

Working...
                      X